Διαφημιστικά φυλλάδια Α5 135gr cmyk

2500 Φυλλάδια Α5 2 όψεων 57€
5000 Φυλλάδια Α5 2 όψεων 68€
10000 Φυλλάδια Α5 2 όψεων 115€


Διαφημιστικά φυλλάδια Α4 135gr cmyk

2500 Φυλλάδια Α4 2 όψεων 88€
5000 Φυλλάδια Α4 2 όψεων 125€
10000 Φυλλάδια Α4 2 όψεων 210€

*στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φ.π.α.
Δείτε τον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο εδώ.
Χρειάζεστε επαγγελματικό σχεδιασμό του φυλλαδίου σας για μέγιστη εμπορική απόδοση; Πατήστε εδώ.

Εκτύπωση φυλλαδίων

Ένας από τους πιο εμπορικούς τρόπους προώθησης της επιχείρησής σας είναι η διανομή με διαφημιστικά φυλλάδια καθώς είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος οι καταναλωτές να ενημερωθούν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.
φυλλάδια Α3 με δίπλωμα-διπτυχο

Στα διαφημιστικά φυλλάδια πρέπει να προσέξετε τα εξής σε design και εκτύπωση:

• Η μακέτα να αντικατοπτρίζει το brand image της εταιρίας σας.

• Να μην κουράζετε το κοινό σας με πάρα πολλές πληροφορίες

• Καλό είναι να έχετε κάποια προσφορά ώστε να υπάρχει ένα call to action για τον μελλοντικό σας πελάτη.

• Η επιλογή του βάρους του χαρτιού που θα χρησιμοποιήσετε για διαφημιστικά φυλλάδια να είναι τουλάχιστον 135gr διπλής/τριπλής επίστρωσης.

• To χαρτί να είναι μαλακό και τα χρώματα με raster να μεταβαίνουν ομαλά , κάτι που χρειάζεται σωστό χαρτί με μεγάλη αποροφητικότητα !

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης Offset για μεγάλα τιράζ και αντίστοιχα digital για μικρά τιράζ.

Το διαφημιστικό φυλλάδιο που θα τυπώσετε περνάει από αυστηρό έλεγχο τόσο για την ποιότητα εκτύπωσης όσο και για τα color-profiles που χρησιμοποιείτε .

Αν αναθέσετε στο γραφιστικό μας τμήμα τον σχεδιασμό του φυλλαδιού σας , πέρα από την πολύ οικονομική τιμή που σας προσφέρουμε , σας παραδίδουμε πολλαπλά αρχεία εκτύπωσης για επόμενες δουλειές σας και φυσικά ένα τέλειο και άκρως αποδοτικό σε πωλήσεις φυλλάδιο , έντυπο , flyer .
Η εκτύπωση φυλλαδίων και γενικά μονόφυλλων εντύπων μπορεί να είναι διάστασης μέχρι και Α2 με δίπλωμα χάρτη.

Διαθέτουμε διπλωτικές και συνθετικές διπλωτικές για κάθε δίπλωμα του φυλλαδίου σας , δίπτυχο φυλλάδιο , τρίπτυχο φυλλάδιο , τρίπτυχο σκαλί , τετράπτυχο , έντυπο παράθυρο. Επίσης μπορούμε να εφαρμόσουμε κοπτικό καλούπι σε κάθε εκτύπωση εντύπου ή φυλλαδίου σας και ακόμα να κατασκευάσουμε για την εταιρεία σας κοπτικά καλούπια για κάθε είδους εκτύπωση .

Εκτυπώσεις εντύπων

Τα διαφημιστικά φυλλάδια και κάθε μονόφυλλο έντυπο μπορεί να “απογειώσει” τις πωλήσεις σας με πολύ χαμηλό κόστος.

Οι περισσότεροι πελάτες μας, τυπώνουν φυλλάδια , flyers , μονόφυλλα έντυπα και διανέμουν με συχνές επαναλήψεις και μεγάλο εμπορικό αποτέλεσμα.
Η εταιρεία μας ,TOCA printing & advertising , τυπώνει περίπου 300.000 φυλλάδια ημερησίως , εκδίδει πάνω από 10 τσίγκους-φίλμ Offset , δεκάδες color-proof ( για απαιτητικές εκτυπώσεις εντύπων ) και ολοκληρώνει 10-15 τυπογραφικά ημερησίως σε σύνολο 4 μηχανών Offset .φυλλάδια Α4 δίπλωμα
Με αυτή την παραγωγή έχετε σχεδόν σίγουρη παράδοση σε 3-4 μέρες και πολύ πιθανή σε 1-2 μέρες αν έχετε άμμεση ανάγκη να τυπώσετε για συνέδρια ή εκθέσεις.

Είμαστε στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνου για οποιαδήποτε πληροφορία και το team μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και με ραντεβού στο showroom μας όπου θα δείτε δείγματα από φυλλάδια , έντυπα , μονόφυλλα και φυσικά ότι θέλετε από επαγγελματικές κάρτες απλές και με Όλες τις επεξεργασίες , μέχρι και επιγραφές μεγάλων διαστάσεων.
Πείτε “Όλα TOCA” και τυπώστε μαζί μας τα πάντα που αφορούν στην εταιρική σας εικόνα !