Εκτύπωση μουσαμά σε τιμές χονδρικής

1χ2m No 2011 μπουντούζια 35€
1χ2m 510gsm χυτός λάβαρο ξυλοκαρφωτό 35€
1χ2m No 2012 λάβαρο ραφτό 40€

Εκτύπωση μουσαμά επιγραφής

1χ2m No 2006 τελάρο στράντζα 95€
1χ2m 510gsm χυτός panaflex led 280€
1χ2m 510gsm mesh κρεμαστή σίδερα 115€

*στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φ.π.α.

εκτύπωση μουσαμά

Ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά στις εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων ,είναι η εκτύπωση μουσαμά τόσο λόγω ανθεκτικότητας όσο και λόγω τιμής.

Επιλέξτε εκτυπώσεις σε μουσαμά για μεγάλες διαφημιστικές επιφάνειες, σκηνικά εκθεσιακών περιπτέρων και συνεδρίων, πανό, κάλυψη κτηρίων, επιγραφές φορτηγών καθώς και για φωτεινές επιγραφές.
Μπορείτε να επιλέξετε απλό μουσαμά, ενισχυμένο ή διάτρητο ενώ τα τελειώματα του μπορεί να είναι σε τελάρο, στρατζαριστά ή με υποδοχή για σxοινί.

Κατηγορίες Μουσαμά:

✔   Χυτός

✔   Διάτρητος (Mesh)

✔   550gr

✔   Ειδικές κατασκευές (τελάρα,μανίκια,ραφές)

Εκτυπώσεις σε καμβά

Ο καμβάς χρησιμοποιείται για την ψηφιακή εκτύπωση έργων τέχνης ή φωτογραφιών . Τελαρώνεται πάντα με ξύλο και προορίζεται για τοποθέτηση σε εσωτερικούς χώρους.
Αν και είναι πιο ακριβός από τον μουσαμά , το αισθητικό αποτέλεσμα που παράγει δεν αποκλείνει θετικότερα . Ο λόγος είναι η ποιοτική εξέλιξη της σύνθεσης του μουσαμά .
Πάντα προτείνουμε στους πελάτες μας την οικονομικότερη λύση του μουσαμά που δείχνει εντυπωσιακός ακόμα και σε έργα τέχνης που έχουμε δημιουργήσει για πελάτες μας .
Άλλωστε οι ορολογίες είναι συννόνημες και περιγράφουν πλέον το ίδιο υλικό ! ( η λέξη “καμβάς” προέρχεται από την λέξη “cannabis” που σαφώς δεν χρησιμοποιείται πλέον για την ύφανσή του.!)