έντυπα

fylladio-a5-150gr-2opseis

  • Μηχανογραφικά έντυπα
  • Δελτία Παραγγελίας
  • Φάκελα επιστολόχαρτα
  • Σουβέρ Σουπλά
  • Ετικέτες Αυτοκόλλητα
  • Αφίσες και Κουσέ

Εκτυπώστε έντυπα και ότι χρειάζεστε για την επιχείρησή σας , σε τιμές χονδρικής και με την αισθητική που εγγυάται η TOCA PRINTING.

✔ Μηχανογραφικά έντυπα

Τυπώστε για την επιχείρησή σας μηχανογραφικά έντυπα και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα. Εάν κόβετε αποδείξεις ή τιμολόγια χειρόγραφα σε μπλόκ ή τυπώνετε σε εκτυπωτή σκεφτείτε την διαφορά κόστους και αρχειοθέτησης εάν χρησιμοποιήσετε τριπλότυπο εκτυπωμένο έγχρωμο χαρτί μηχανογράφησης ! Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκτύπωση και την δημιουργία μακέτας σύμφωνα με της λογιστικές σας ανάγκες ! 1000 τεμάχια τριπλότυπα 22x27cm ΜΟΝΟ 225 €!

✔ Δελτία Παραγγελίας

Τυπώστε για την επιχείρησή σας δελτία παραγγελίας με λευκό ,ροζ και κίτρινο στέλεχος. Οργανώστε τις παραγγελίες σας απλά και γρήγορα ! Οι πωλητές σας θα μπορούν πλέον να αρχειοθετούν και να αναλύουν τα στοιχεία των παραγγελιών και το πελατολόγιο τους , ενώ για εσάς ο έλεγχος θα είναι θέμα λίγων λεπτών ! Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκτύπωση και την δημιουργία μακέτας σύμφωνα με της ανάγκες σας ! 100 τεμάχια τριπλότυπα μπλοκ 21x30cm ΜΟΝΟ 380 €!

✔ Φάκελα επιστολόχαρτα

Τυπώστε για την επιχείρησή σας φακέλους αλληλογραφίας και επιστολόχαρτα με το λογότυπό σας. Ανανεώστε την εικόνα της επιχείρησής σας και «ανεβάστε» το κύρος σας με ελάχιστο κόστος !Οι συνεργάτες σας , οι πελάτες σας και οι προμηθευτές σας θα ανταποδώσουν την οργάνωση που θα τους δείξετε , στο μέγιστο !Αφήστε πάνω μας το δημιουργικό της μακέτας και τυπώστε μαζί μας 1000 φάκελοι 89€ ΜΟΝΟ!

✔ Σουβέρ Σουπλά

Εάν ανήκετε στην κατηγορία επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος , τυπώστε για την επιχείρησή σας σουβέρ , σουπλά και φυσικά καταλόγους ,κάρτες και ότι άλλο χρειάζεστε με το λογότυπό σας και την εμπειρία μας στο δημιουργικό !Το κόστος εκτύπωσης για 1000 σουπλά σε διάσταση Α3 είναι μόνο 112€ και η επιχείρησή σας θα «απογειωθεί» αισθητικά !Τα 10 cent που θα κοστίσει το κάθε κουβέρ θα σας πολλαπλασιάσουν τους πελάτες και θα «ανεβάσουν» το κύρος και την «καθαρότητά» της εταιρείας σας.

✔ Ετικέτες Αυτοκόλλητα

Τα προϊόντα σας είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε να προσφέρετε στους καταναλωτές σας !Είτε έχετε μονάδα χονδρικής πώλησης ,είτε είστε μια οικογενειακή επιχείρηση λιανικής τυπώστε αυτοκόλλητα ή ετικέτες με το λογότυπό σας για να βελτιώσετε την εικόνα σας και να αποκτήσετε αναγνωρισημότητα στην Αγορά !Το κόστος είναι μηδαμινό μπροστά στη τεράστια απόδοση!Τυπώνουμε σε χαρτί με πλαστικοποίηση,σε διάφανο πλαστικό ή χρώμα , ακόμα και ανεξίτηλες μεταξοτυπίες !

✔ Αφίσες και Κουσέ

Ένας από τους πιο οικονομικούς και αποδοτικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας !Τυπώστε για την επιχείρησή σας Αφίσες απλές ή σε χαρτί κουσέ για sandwich σε κολώνες ! Η εμπειρία μας στο δημιουργικό αποτέλεσμά και οι ποιότητες του χαρτιού μας θα σας αποδώσουν τα μέγιστα .Επικοινωνήστε τώρα με την ΤOCA και τυπώστε 200 Αφίσες Μόνο με 67€ ψηφιακά ! Μην ξεχνάτε πως η εταιρεία μας τυπώνει και offset ποσότητες με πολύ μικρό κόστος ανά τεμάχιο !

jino 30 Ιούνιος,2015

Πρόσφατα άρθρα

epson-ploter9-2821-4

Καθημερινές αποστολές πανελλαδικά και σε όλη την ευρώπη.
Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες μεταφορικές γαι αποστολές εκτός Αθήνας και διαθέτουμε οδηγό μεταφοράς για εντός Αθήνας.

epson-ploter9-2821-4

Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις επιγραφών , αυτοκόλλητων και σύνθετων κατασκευών . Συνεργαζόμαστε με συνεργεία σε Θεσ/νίκη και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

phone

Καλέστε μας στο 210.77.111.49 για προσφορά.

πληροφορίες για επαγγελματικές κάρτες
Στο 210.77.111.49 θα μιλήσετε με εξειδικευμένο προσωπικό που θα απαντήσει και στις πιο απλές ερωτήσεις σας ! Χωρίς αναμονή και Δίχως χρονικό περιθώριο !
προσφορές για μπάνερ
Λαμβάνετε email με την προσφορά που μας ζητήσατε και λογαριασμούς κατάθεσης ή e-banking ! Εάν συμφωνείτε, καταβάλετε το 40-50% .
παραγωγή διαφημιστικά φυλλάδια
Η παραγγελία σας μπαίνει άμεσα σε γραμμή παραγωγής , εσείς συνεχίζετε τις εργασίες σας και σε 2 μέρες σας ειδοποιούμε για τον τρόπο παράδοσης !!!
παραλαβή εκτύπωση καταλόγων
Επιλέγετε παραλαβή/εξόφληση από τα γραφεία μας ή παράδοση/εξόφληση στην έδρα σας με ελάχιστη χρέωση !
Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη !
Για παραδόσεις εκτός Αθηνών η εξόφληση προηγείται της αποστολής.