επιγραφές

επιγραφές όλων των τύπων

επιγραφές σε τιμές χονδρικής και με την αισθητική που εγγυάται η TOCA PRINTING.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΕΛΑΡΟ

Κατασκευάζουμε για την επιχείρησή σας επιγραφές με τελαρωμένο μουσαμά 530gsm χυτό ευρωπαϊκό , με 5-10 χρόνια εγγύηση στην εκτύπωση ! Ο μουσαμάς τελαρώνεται σε 25mil-35mil σιδερένιο σκελετό με εσωτερικά «κουμπώματα» και τέλεια εφαρμογή στα σόκορα . Ιδανική λύση σήμανσης με κόστος 45-55euro/τετρ.μέτρο !!! Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στηρίξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η σήμανση την εταιρείας σας είναι πολύ σοβαρή εργασία και πρέπει να απεικονίζει το ύφος , τα προϊόντα και το εύρος πελατών που σας ενδιαφέρει ! Χρησιμοποιούμε αλουμίνιο σε τελάρο , D-BOND διπλής όψης ή ακόμα και κοπτικό αλουμίνιο σε laser για ειδικές κατασκευές σε επιγραφές. Παρόμοιες τεχνοτροπίες μπορούν να εφαρμοστούν και σε λαμαρίνα . Τα αυτοκόλλητα είναι γερμανικά INTERCOAT 7-9 ! Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !

PLEXI-GLASS

Τυπώστε για την επιχείρησή σας επιγραφές σήμανσης από plexi-glass !Αναλαμβάνουμε κατασκευές με κοπτικό σε ότι χρώμα και πάχος θέλετε! Χρησιμοποιούμε υλικά μόνο της γερμανικής εταιρείας «PLEXI» για απόλυτη εγγύηση σε φωτεινότητα και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες ! Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της παλιάς σας επιγραφής και ανανεώνουμε την μακέτα σχεδίου σας . Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης για τις επιγραφές και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !

PANAFLEX ΦΩΤΕΙΝΕΣ

Οι φωτεινές επιγραφές panaflex προσφέρουν άψογη αισθητική , απόλυτη φωτεινότητα και μέγιστη ασφάλεια ! «Κουτιαστή» κατασκευή με ανοξείδωτα σόκορα (γωνιάσματα-όψης) , λάμπες οικονομίας Τ8 ή LED , ηλεκτρονικό ισοσταθμιτή τάσης και μουσαμά 530gsm εφαρμοσμένο με CLIPS μηχανικά !!! Εφαρμόζουμε βυνίλια 7-9 intercoat σε γράμματα για απίθανα φωτεινό αποτέλεσμα !Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2Χ1m 250euro !!!

ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΝΑΓΛΥΦΑ

Τα ανάγλυφα γράμματα είναι η απόλυτη αισθητική λύση για την σήμανση της επιχείρησής σας ! Επιφάνειες όψης plexi ή όλο μεταλλικό ( inox ) με ανοξείδωτα σόκορα , λάμπες οικονομίας και εύκολη τοποθέτηση με οδηγούς ! Αναλαμβάνουμε κρυφό φωτισμό νέον ή led ! Ανάγλυφα γράμματα μπορούν επίσης να είναι σε συμπαγές PVC 2-4cm σε χρώματα pantonne . Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

LIGHT – BOX εσωτερικού και εξωτερικού χώρου , κοπτικές και 3D μορφοποίησης σχεδόν όλων των υλικών , με ή χωρίς φωτισμό , μονής διπλής ή πολλαπλής όψης και με εγγύηση την εμπειρία μας ! Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της παλιάς σας επιγραφής και ανανεώνουμε την μακέτα σχεδίου σας . Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !

jino 30 Ιούνιος,2015

Πρόσφατα άρθρα

epson-ploter9-2821-4

Καθημερινές αποστολές πανελλαδικά και σε όλη την ευρώπη.
Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες μεταφορικές γαι αποστολές εκτός Αθήνας και διαθέτουμε οδηγό μεταφοράς για εντός Αθήνας.

epson-ploter9-2821-4

Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις επιγραφών , αυτοκόλλητων και σύνθετων κατασκευών . Συνεργαζόμαστε με συνεργεία σε Θεσ/νίκη και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

phone

Καλέστε μας στο 210.77.111.49 για προσφορά.

πληροφορίες για επαγγελματικές κάρτες
Στο 210.77.111.49 θα μιλήσετε με εξειδικευμένο προσωπικό που θα απαντήσει και στις πιο απλές ερωτήσεις σας ! Χωρίς αναμονή και Δίχως χρονικό περιθώριο !
προσφορές για μπάνερ
Λαμβάνετε email με την προσφορά που μας ζητήσατε και λογαριασμούς κατάθεσης ή e-banking ! Εάν συμφωνείτε, καταβάλετε το 40-50% .
παραγωγή διαφημιστικά φυλλάδια
Η παραγγελία σας μπαίνει άμεσα σε γραμμή παραγωγής , εσείς συνεχίζετε τις εργασίες σας και σε 2 μέρες σας ειδοποιούμε για τον τρόπο παράδοσης !!!
παραλαβή εκτύπωση καταλόγων
Επιλέγετε παραλαβή/εξόφληση από τα γραφεία μας ή παράδοση/εξόφληση στην έδρα σας με ελάχιστη χρέωση !
Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη !
Για παραδόσεις εκτός Αθηνών η εξόφληση προηγείται της αποστολής.